Arrangementen

Er even tussenuit
Er even
tussenuit
fietsarrangement
Fietsarrangement
 
uitzicht la straiture
Voor nog meer inspirerende
arrangementen
ga naar onze andere
'Arrangementen' pagina


 "Er even tussen uit" arrangement:

Casa Boslimpré stelt in het laagseizoen haar hart en deuren open! Vanaf november tot mei (buiten de schoolvakanties) verwelkomen wij mensen met een kleine beurs en/of mensen die behoefte hebben om even uit hun dagelijkse leven te ontsnappen. Kom een tijdje bij ons vertoeven, zodat je eventueel met behulp van healingpraktijk Casa Cara weer "opgeladen" naar huis gaat.

Wat bieden wij? Je logeert in een kamer met eigen badkamer in één van de vakantiehuizen. In overleg is het mogelijk dat je in ons gezin gast aan tafel bent.
Wij vragen een minimaal verblijf van een week en een bijdrage in de kosten (stookkosten en maaltijden) van € 100,= per week. Daarnaast willen we graag zo'n 4 uur per dag jouw talenten benutten voor Casa Boslimpré en/of Casa Cara. Talenten op diverse gebieden zijn van harte welkom; schilderen, tuinonderhoud, meubels opknappen / verven, yurts opzetten, foto's maken voor onze websites, koken of andere creatieve activiteiten...

Wij zien dat als verrijking van ons leven en hopelijk ook van dat van jou.

Heb je zelf behoefte of weet je iemand die hier behoefte aan heeft neem dan contact met ons op.

Fiets-arrangement:

Buiten de schoolvakanties, vanaf mei tot oktober, zijn kleine groepjes 10/14 fietsvrienden welkom voor ons 4/5 daagse fietsarrangement.

Deze bestaat uit een geheel verzorgd verblijf inclusief ontbijt, avondeten, verzorging van drank, binnenstalling voor de fietsen en gereedschap en ophaaldienst bij pech. Tevens liggen er enkele fietsroutes voor u klaar.
Voor 60€ per nacht p/p. Exclusief drank, wasservice en massage.
Meer lezen..