Vrouwenverwenweekend

21-24 april en 19-22 mei en 9-12 juni
min 3 en max 6 vrouwen

foto van MattyMatty nodigt vrouwen uit om een lang weekend van haar berg met zuivere lucht en zuiver bronwater te komen genieten! Moeders die alleen of samen een weekend weg willen; weg van de dagelijkse drukte van werk of gezin en de vele andere prikkels die op hen afkomen. Even helemaal niks moeten maar gewoon ZIJN!

Wanneer heb jij voor het laatst echt naar jezelf geluisterd en echt de tijd genomen om weer te voelen wat jij nu wilt in het leven? Gun jezelf die tijd en ruimte in jouw leven voordat het te ver is... Matty heeft zelf ervaren hoe fijn het is dat wanneer het je even teveel wordt dat je dan ergens op een rustige plek in de natuur warm ontvangen wordt door iemand die je een gehoord en gezien gevoel geeft. Matty en Colin zullen je hartelijk ontvangen in hun gezellige en knusse vakantiehuis La Tulipe op een heerlijke plek in de natuur met een prachtig uitzicht, ligstoelen, meditatiehut en hangmatten. Je hoeft alleen maar je koffer te pakken en onze berg op te rijden, je schoenen uit te gooien, pantoffels of slobsokken aan en met je benen omhoog voor het knapperend haardvuurtje. De rest doen wij! Bij aankomst staat er voor elke moeder een welkomstpakketje en wat lekkers klaar, is je bed al opgemaakt en alle maaltijden worden voor je verzorgd. Uitzichtpunt Boslimpré

Jij hoeft nu even niks alleen maar ZIJN!

Matty nodigt je uit om samen met haar een wandeling door de nog ongerepte natuur naar "haar bergtop" te maken. Een heerlijke plek om te Zijn en te genieten van het prachtige uitzicht! Daarnaast ontvang je dat weekend een heerlijke ontspannende hoofd/armen en voeten massage van onze huismasseur; François. En Matty biedt je een creatieve/ intuítieve workshop aan zodat je weer meer verbinding met jezelf gaat voelen. Even lekker alleen met jouw dromen en idealen bezig zijn. Wil je nog meer ontspanning en verdieping dan kan Matty je nog een ontspannende en inzichtgevende energiebehandeling geven.

voetmassage

Maar het allerbelangrijkste gunnen wij jou een weekend waarin jij lekker doet waar jij aan toe bent. Samen of alleen. Zie jij jezelf al heerlijk genieten van de rust, de zuivere berglucht en prachtig uitzicht, vanuit je ligstoel, hangmat of lekker voor het knapperend haardvuurtje....SCHRIJF JE DAN GAUW IN!

 

Dit geheel verzorgde en inspirerende weekend kost jou alleen maar 250€!

 

Voel je welkom op "onze berg"!